job online part time castiga bani online


daca vrei sa faci bani clik aici

Care sunt beneficiile programului de afiliere aici ?

Programul este facut sa maximizeze profitul afiliatului!
Exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:
http://ladys.ro/CGqCco5O Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2.5%
Nivel 4- 1.25%

Daca afiliatul aduce un client nou, el va acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 4.
Ce poti face cu acest bonus?

 daca vrei sa te inregistrezi clik aici

Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei. Trimite-ne o cerere de decont pe e-mail si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat. Vezi contractele aici Legislatie si contracte
Nu doar persoanele juridice pot opta pentru plata bonusului in cont, ci mai nou si persoanele fizice, cu retinerea si plata impozitelor aferente la sursa, pe baza unui contract de comision.

a. Daca sunteti angajat, functionar, somer sau pensionar: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Ladys va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 20% (contributie pentru sanatate si impozit pe venit).
http://ladys.ro/CGqCco5O b. Daca nu intrati in nici una din categoriile de mai sus: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma aici va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 30% (contributie pentru sanatate, contributie pentru pensie si impozit venit).

  programul se va ocupa de toate formalitatile aferente impozitelor ce trebuie platite, iar dvs veti primi banii in cont fara alte demersuri!

sau detali la email costacheg2@gmail.com

Reclame

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s