castiga bani online prin afiliere


castiga bani online prin afiliere

 

 
 daca vrei sa faci bani clik aici

Care sunt beneficiile programului de afiliere aici ?

Programul este facut sa maximizeze profitul afiliatului!
Exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:
Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2.5%
Nivel 4- 1.25%

Daca afiliatul aduce un client nou, el va acumula puncte de loialitate care echivaleaza cu 10% din cumparaturile noului client (nivel 1). Daca acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 5% din cumparaturile facute de acest client nou (nivel 2). Acelasi principiu se aplica pana la nivelul 4.
Ce poti face cu acest bonus?

 daca vrei sa te inregistrezi clik aici

Il scazi din valoarea cumparaturilor tale. Daca valoarea bonusului este mai mare decat comanda, atunci cumperi gratuit si restul iti ramane in cont pana la comanda viitoare.
Daca vrei sa il folosesti pentru a reduce/acoperi valoarea unei comenzi trebuie sa bifezi optiunea : “vreau sa primesc reduceri la urmatoarea comanda” din contul tau de client.
Daca esti persoana juridica sau PFA, pe baza unui contract poti alege sa iti viram in contul bancar valoarea bonusului incasat cand acesta depaseste 100 lei. Trimite-ne o cerere de decont pe e-mail si noi iti vom indica valoarea pe care trebuie sa ne-o facturezi in baza contractului semnat. Vezi contractele aici Legislatie si contracte
Nu doar persoanele juridice pot opta pentru plata bonusului in cont, ci mai nou si persoanele fizice, cu retinerea si plata impozitelor aferente la sursa, pe baza unui contract de comision.

a. Daca sunteti angajat, functionar, somer sau pensionar: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma Ladys va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 20% (contributie pentru sanatate si impozit pe venit).
b. Daca nu intrati in nici una din categoriile de mai sus: puteti opta pentru plata bonusului in cont. Firma aici va retine la sursa si va plati impozitele aferente de aproximativ 30% (contributie pentru sanatate, contributie pentru pensie si impozit venit).

  programul se va ocupa de toate formalitatile aferente impozitelor ce trebuie platite, iar dvs veti primi banii in cont fara alte demersuri!

  daca vrei sa te inregistrezi clik aici

Cum functioneaza programul afiliere:

In contul tau de client sectiunea Afiliere vei gasi un cod unic, si un link al tau. Oricine il acceseaza va fi directionat catre aici in sectiunea de inregistrare. Odata inregistrat se va trimite 10% din valoarea comenzilor sale in contul tau, dupa ce comenzile sunt incasate.
Pe de alta parte, afiliatul este responsabil si de situatia in care clientul ce a comandat, nu ridica coletul cu comanda trimisa catre el. Daca o comanda nu este ridicata si vine retur la magazinul nostru, costurile postale/curierat aferente expeditiei si returului acelei comenzi se scad din bonusul afiliatului care a recomandat acest nou client magazinului nostru.
Cum poti trimite invitatiile de afiliere?

  daca vrei sa te inregistrezi clik aici

Poti trimite link-ul unic pe Facebook, messenger, forumuri, e-mailuri personale, bloguri sau situri, practic prin orice canal web. Oricine il acceseaza se poate inregistra ca afiliat direct al tau si iti va genera castig de fiecare data cand comanda.
Afiliatul poate deasemenea sa vada in contul sau detalii legate de numarul de clienti noi, cumparaturile acestora pe fiecare nivel, punctele de loialitate acumulate, precum si alte informatii utile.
Cum se calculeaza bonusul?

 daca vrei sa te inregistrezi clik aici

  Programul are un sistem iT performant care ajuta afiliatul sa recruteze si sa urmareasca activitatea si bonificarea sa in sistemul de afiliere aici, cu maxima transparenta.
Bonusul este calculat automat de catre sistemul informatic pe care il detinem, iar procentul care iti revine se calculeaza raportându-se la valoarea comezilor inclusiv TVA.
Punctele de loialitate se pot plati doar pentru comenzile la care noi am incasat deja banii. Exista o perioada medie de 14 zile intre momentul in care e plasata o comanda in site si momentul in care poate fi revendicat bonusul pentru acea comanda.
Un client poate confirma rapid primirea si achitarea unei comenzi si astfel aceasta perioada de 14 zile se micsoreaza. Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului clientul are un cod unic pentru acea comanda, si cu acesta poate confirma imediat primirea si achitarea comenzii.

 daca vrei sa te inregistrezi clik aici

Reclame

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s