Metoda de inlaturare tatuaje cu laser


 

 

 

ImagineIn general daca un tatuaj este color , functie de culorile respective se va scoate in  mult mai multe sedinte decat  cel black and grey .

 

Costul de scoaterea unui tatuaj  pe centimetru /patrat  este  de la minim 20ron/cmp pana la 40 ron/cmp . Costul acoperirii unui tatuaj vechi cu unul nou prin metoda  de tatuaj este in jur de 4ron/cmp . de cicnci ori pana la 10 ori mai ieftin .

 

Ca sa exemplific : un tatuaj de 10cm inaltime cu 10 cm latime ,  ca sa fie inlaturat cu laser (in cazul foarte fericit cand acesta este black and grey , nu color )  poate varia de la 2000 de ron pana la 4000 de ron , functie de clinica aleasa  si consta in  5 sedinte sau 6 de laser .Imagine

 

Ca sa fie un tatuaj acoperit de altul nou prinprocedeul de tatuare , costa in jur de 400-600 de ron , functie de salon si de noul  tatuaj ales .

 

In salonele tatuaje Bucuresti , cam acesta ar fi costul de acoperire al unui tatuaj vechi cu altul nou . Exemplificarile le aveti pe site-ul nostru in galerie si in blog tatuaje .

 

Imagine

 

Daca apelati la crema , cum ar fi crema Rejuvi  ,care nici macar nu are avizul ministerului sanatatii , va costa in jur de 1200-1500 de ron  .

 

Rezultatele acesteia sant discutabile de la om la om si functie de toleranta organizsmului la aceasta substanta destul de controversata din toate punctele de vedere . Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo a experimentat aceasta metoda si  isi pastreaza rezervele cu privire la alest lucru .

 

O operatie chirurgicala , sau o  grefa de piele pentru a  inlatura / elimina tatuaje vechi are un cost de aproape cel apropiat al  laserului . Deci este o operatie , este durereoasa si necesita efort financiar si nu este usoara executia din punct de vedere  tehnic  si necesita un chirurg experimentat , desi este vorba de niste tatuaje .

Reclame

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s