Muraturi asortate la butoi




Muraturi asortate la butoi

Acum in plina toamna cand inca mai pregatim camara pentru iarna, va propun o reteta de muraturi, dar nu castraveti murati sau gogosari murati, ci Muraturi asortate la butoi. Daca nu aveti butoi puteti folosi un borcan mare, de 10 sau 15 l. Important este sa respectati cantitatile pentru saramura.


Pasul 1 Reteta de acasa : MURATURI ASORTATE LA BUTOI: Pregatirea legumelor

Pentru aceasta reteta de muraturi asortate la butoi avem nevoie de legume variate. Eu am folosit varza, ardei gras, morcovi, pastai de fasole, 2 pepeni mici si castraveti. Puteti pune si conopida, gogonele, etc.

Pasul 2 Reteta de acasa : MURATURI ASORTATE LA BUTOI : Prepararea saramurii

Apoi aranjam legumele in butoi (sau borcan) si il umplem cu apa. Dupa aceea, golim apa intr-o oala si o punem la fiert. In oala punem otetul, sarea si boabele de mustar. Lasam sa fiarba cateva minute si apoi stingem focul.


Dupa ce s-a racit putin, turnam saramura peste legume si legam cu doua straturi de celofan.


Apoi lasam muraturile asortate in camara sau in beci la racoare.

Pofta Buna

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s