Pastrav simpu, la gratar


Pastrav simpu, la gratar

 

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2-3 bucati pastrav 1 lingura unt lamaie.
Pt. mujdei:6 catei de usturoi, 1 lingurita sare si 2 sau 3 linguri apa

Mod de preparare:

Se curata, se spala, se taie in jumatate, se tamponeaza cu un servet de hartie sa se usuce, se sareaza, pestele. Se ung bucatile cu unt (sau ulei), se inveleste fiecare bucata in hartie pergament, se pune sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata fripte, se scot bucatile de pastrav din hartie si se servesc cu lamaie si mujdei.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s