Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti


Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg pastrav
1/2 kg cartofi
4 morcovi
1 lamaie
1 legatura patrunjel,
sare.
Pt prajit:
faina
ulei

Mod de preparare:

Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s