Pastrav la tigaie


Pastrav la tigaie

 
Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi,
o capatana de usturoi,
1/2 lamaie,
30 ml ulei,
sare, piper.

Mod de preparare:

Pestele curatat se spala, se usuca in prosop de hartie,se presara cu sare si piper. Se asaza in tigaia cu ulei incins. Prajim pastravul pe ambele parti. Pregatim mujdeiul de usturoi cu sare, ulei si zeama de lamaie. Servim cu mamaliguta.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s