Medalion de rechin cu legume la cuptor


Medalion de rechin cu legume la cuptor

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 medalioane de rechin.
1 kg cartofi.
1 ardei capia rosu.
1 ardei iute.
sare,vegeta fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare:

Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute.Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna si apoi asezam pe langa el legumele.Se baga la cuptor pentru 50 de minute.Punem capac la tava sau o acoperim cu o folie de aluminiu,deoarece trebuie sa se rumeneasca cartofii si sa se patrunda bine.Verificam cartofii daca sunt facuti,daca nu ii mai lasam cateva minute in plus la cuptor.Mancarea facuta la cuptor cu capac,mai bine spus in abur este recomandata si de doctor.Este o mancare usoara,gustoasa,hranitoare,alaturi de o salata creata rosie.Pofta buna !!!

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s