Medalion de rechin cu legume


Medalion de rechin cu legume

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 bucati medalion de rechin
un morcov
un pastarnac
o ceapa
2-3 catei de usturoi
sare, piper, cimbru
zeama de lamaie
o cescuta de vin alb

Mod de preparare:

Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa taiata pestisori, usturoiul feliat,radacinoasele taiate sub forma de batoane.Condimentez, adaug o cescuta de vin alb, stropesc cu suc de rosii, acopar cu folie de aluminiu,dau la cuptorul in prealabil incins, pana scade sosul.Servim cu mamaliguta sau cu paine

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s