Gogosi de post


 

Gogosi de post

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 ceşti de apă
1 ceaşcă de ulei
1 ceaşcă de zahăr
1 plic drojdie uscată Dr. Oetker
1 linguriţă scorţişoară
1 linguriţă coajă rasă de lămâie
1 linguriţă rasă de sare
1/2 kg făină
zahăr pudră

Mod de preparare:
Într-un lighenuş pentru aluaturi, drojdia se amestecă cu făina ca în instrucţiunile de pe plic. Într-o oală se amestecă apa caldă, uleiul, zahărul, sarea şi mirodeniile.Acest amestec se toarnă treptat peste făină şi se frământă, având grijă ca aluatul obţinut să fie moale. Se lasă aluatul la loc cald să crească bine. Se întinde o foaie de 1 cm şi se taie cu un pahar gogoşele rotunde. Se mai lasă 15 minute să crească. Se coc în ulei. Se pudrează cu zahăr farin sau se umplu cu gem.
Poftă bună!

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s