PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA


PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Timp de preparare:
25 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
PENTRU 10 PORTII :
pastrav eviscerat – 1 buc
lamai – 0.200
ciuperci champignon – 0.100
rosii – 0.200
bacon ( costita ) – 0.350
ulei masline – 0.100
sare – 0.010
piper alb – 0.0001
cartofi – 1.000
morcovi – 0.500
conopida – 0.700

Mod de preparare:

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.
Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.
Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.
Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.
Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s