Pastrav cu sos la Dubletta


Pastrav cu sos la Dubletta

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi proaspeti
2 linguri unt
500 g smantana
faina de porumb
2 linguri whisky
50 ml vin
sare, piper, enibahar, oregano, foaie de dafin, o ceapa mica, 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Pastravul curatat, se trece prin faina de porumb, se prajeste foarte usor pe ambele parti cat sa faca o crusta.
Sosul:
Incingi vasul, adaugi smantana, ceapa intreaga si usturoiul. Cand smantana clocoteste, adaugi in ploaie 3 linguri de faina de porumb, vinul, condimentele si whisky. Imediat ce se indeseste sosul, scoti foaia de dafin ceapa si usturoiul. Acoperi pestele cu sosul obtinut, lasi 5 minute sa clocoteasca impreuna. Daca sosul e prea consistent, mai adaugi putin vin sau lapte. Servesti cu mamaliguta.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s