Pastrav cu sos de ciuperci


Pastrav cu sos de ciuperci

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi proaspeti
100 g faina de grau
4 linguri cu uleiulei
Sos:
300 g ciuperci proaspete
o ceapa
20 ml ulei
1 lingura sos iute
300 g smantana
2 linguri wisky
sare, piper, rozmarin, foaie de dafin
verdeata, lamaie – pentru ornat

Mod de preparare:

Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25de minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s