Cârnaţi proaspeţi pentru prăjit a la moldova



 

Cârnaţi proaspeţi pentru prăjit a la moldova

Un kilogram carne de porc, 400 g carne de vită, 25 g sare, piper, usturoi. Carnea de vită, se trece de două ori prin maşina de tocat, iar cea de porc o singură dată. Se adaugă piper, sare, usturoi şi se amestecă bine, adăugându-se un pahar de apă călduţă. Cu compoziţia obţinută se umplu maţele subţiri, care au fost curăţate din timp. Până la folosire, cârnaţii se ţin la rece. După ce se prăjesc, cârnaţii se servesc calzi cu garnitură de cartofi piure, varză călită sau fasole.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s