Dulceata de salcam


Dulceata de salcam

 
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate ridicata)

Ingrediente:
500 g flori de salcam
1 l apa
750 g zahar
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Se culeg florile de salcam si se lasa pana a doua zi, cand se spala si se scurg.
Se fierbe apa cu zaharul, amestecand sa nu se prinda, pana cand are consistenta unui sirop. Se adauga florile si se fierbe la foc bland, amestecand din cand in cand. Se adauga sucul de lamaie, si cand dulceata este bine legata se ia de pe foc si se pune in borcane sterilizate.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s