Dulceata de ceapa rosie


Dulceata de ceapa rosie

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 cepe rosii, mari,
80 ml. vin rosu sau otet din vin rosu,
300g. zahar,
1 pachet Gelfix

Mod de preparare:

1.Se curata si se toaca marunt ceapa.Intr-un vas , se pune ceapa si vinul rosu la fiert.In cateva minute, ceapa se inmoaie ,asa ca se adauga zaharul si se fierbe 10 minute, amestecand mereu.Se adauga gelfix-ul si se mai lasa 2-3 minute sa clocoteasca.
2.Dulceata rezultata se pune in borcane ,care se inchid ermetic si se intorc, asezandu-le pe capac cca. 5 ,minute, apoi se aranjeaza in camara.
3.Dulceata de ceapa rosie se serveste pe langa friptura, rasol, rulade de carne, rasol.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s