Piept de pui cu ciuperci la cuptor


Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
•1 piept de pui
•ciuperci circa 400 g
•200- 300 g smantana
•2 linguri ulei
•condimente de pui
•800 g cartofi
•1 lingura faina
•patrunjel
•sare si cascaval

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.
Intr-o cratita pui uleiul, ciupercile si pieptul de pui se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. Lasi la foc circa 10 min sa fiarba cu sosul si putina sare.
Intr-o tava yena sau teflonata, asezi cartofii fierti, pui peste ei patrunjelul tocat marunt sau de la plic,apoi cascaval dat prin razatoarea mare ,se toarna compozitia obtinuta din ciuperci si pieptul de pui, apoi din nou cascaval si patrunjel uscat presarat epste cascaval.
Lasi in cuptorul incins in prealabil, circa 30- 40 min pana se face o crusta mai rosiatica.
Pofta buna!

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s