Mincare de ardei copti cu pulpe de pui


Mincare de ardei copti cu pulpe de pui

 

Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg ardei gras si capia copti
1 kg pulpe de pui
2 cepe
ulei
750 ml suc de rosii
sare, piper, ardei iute, foi de dafin

Mod de preparare:

Se prajesc cepele in ulei pina stralucesc, se adauga carnea si se undeste pina isi schimba culoarea, se adauga ardeii copti taiati cubulete, condimentele si sucul de rosii.
Se lasa sa dea un clocot pe aragaz si apoi se desarta intr-un vas ceramic si se baga la cuptor pentru 30 de minute, ca sa mai scada putin .
Se serveste cu mamaliguta sau cu orez alaturi, e o bunatate !

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s