Mancare de rosii cu carne de pui si orez


Mancare de rosii cu carne de pui si orez

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
carne de pui (pulpe
aripioare
piept)
1 cana orez
4 cani supa de pui
5 rosii
2 gogosari
1 ardei galben
1 ceapa
1 lingura pasta de tomate
sare
piper
cimbru
busuioc
delikat
zahar
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu delikat. Dupa ce aceasta a fiert se scoate si se prajeste in ulei incins, apoi se scoate pe un servetel.

In ulei se pun la calit ceapa, gogosarii si ardeiul taiate, adaugandu-se apoi o cescuta de apa, lasandu-se sa fiarba inabusit.

Se adauga apoi orezul curatat si spalat si supa, lasandu-se la foc mic pentru 25 min si amestecandu-se usor sa nu se lipeasca.

Cand orezul e aproape fiert se adauga rosiile oparite si tocate in prealabil, pasta de tomate si carnea, condimentandu-se dupa gust.

Se mai lasa 10 min, se adauga patrunjelul tocat si se serveste calda alaturi de muraturi.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s