Mancare de mazare cu carne de pui


Mancare de mazare cu carne de pui

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
1kg mazare
1 piept de pui
1 ceapa
sare, piper
ulei
marar

Mod de preparare:

Mazarea se curata de pastai si se spala. Separat se spala pieptul,se curata de piele,se taie fasii si se pune pe foc sa de-a intr-un clocot luand spuma formata. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, dupa care se adauga ceapa taiata pestisori cu putina sare. Dupa ce a capatat o tenta aurie se pune si puiul se mai lasa putin la prajit, dupa care se adauga mazarea si sucul de la carne plus piperul. Se tine la fiert 30 minute. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt deasupra si servindu-se calda.
Pofta buna!

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s