Dulceata de capsuni


Dulceata de capsuni

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 kg capsuni curatate
2 kg zahar gelifiant
borcane cu capac

Mod de preparare:

Capsunile curatate se amesteca cu zaharul gelifiant si se zdrobesc bine.
Se pun pe foc, invartindu-se mereu.Se aduna toata spuma formata, cu o lingura.
Se lasa sa fiarba 5 minute din momentul in care incepe fierberea.
Asa fierbinte, dulceata se pune in borcane, se fixeaza capacele si se intorc cu capacul in jos 5 minute, apoi se pun intr-o cutie captusita cu o patura. Se acopera cu o alta patura pina a doua zi cind s-au racit si se pot pune in camara.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s