Pastrav umplut cu somon


Pastrav umplut cu somon

Timp de preparare:
1 ora si 15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi proaspeti
200 g somon proaspat
2 ciuperci Truffe
50 ml coniac
30 ml martini
un ou
2 linguri ulei de masline
2 linguri pesmet
sare,piper, oregano,ienibahar
2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele

Mod de preparare:

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie.
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.
Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s