Cornulete cu rahat


Cornulete cu rahat


Daca doriti sa preparati ceva inedit familiei si prietenilor atunci alegeti aceasta reteta de cornulete fragede cu rahat.


Ingrediente

125 g unt
125 g smantana
125 g rahat
1 ou
1 lingura zahar
1 pachet praf de copt
coaja de la 1 lamaie rasa
esenta vanilie
zahar vanilat
faina

Mod de preparare

  1. Amestecati untul si smantana foarte bine si adaugati apoi zaharul, vanilia, oul si praful de copt diluat cu lamaie rasa.
  2. Dupa ce ati amestecat totul foarte bine, adaugati treptat faina pana cand coca este suficient de tare.
  3. Framantati bine coca si dupa ce ati lasat-o la crescut cateva minte separati-o in cateva foi de 1 cm grosime.
  4. Taiati foile in triunghiuri potrivit de mari si puneti pe fiecare triunghi o bucatica de rahat.
  5. Rulati bine cornuletele si puneti-le in tava unsa la foc mediu.

Menţiuni

Cand cornuletele sunt gata, se orneaza cu zahar pudra.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: mica

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s