Cornulete cu gem


Cornulete cu gem

Cornuletele cu gem sunt alegerea perfecta daca doriti sa faceti ceva dulce care sa va aduca aminte de copilarie si de bunatatile mamei.


Ingrediente

150 g unt
1 ou
drojdie
5 linguri zahar
sare
faina
gem

Mod de preparare

  1. Amestecati bine toate ingredientele iar din coca rezultata intindeti cateva foi pe masa sau pe o suprafata curata si presarata cu faina.
  2. Foile rezultate taiati-le cu cutitul in patratele medii si puneti in mijlocul fiecarui patratel cate o ligurita de gem.
  3. Uniti colturile pana se formeaza cornuletele si puneti-le la cuptor aproximativ 20 de minute pana cand acestea se rumenesc.

Menţiuni

Se servesc calde cu zahar pudra sau nuca de cocos pe deasupra.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s