Icre cu peste marinat


Icre cu peste marinat

Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
150-200 gr icre
o galetusa de macrou marinat-de la supermarket
1 ceapa

Mod de preparare:

Pestele se scurge de zeama in care a stat, se clateste cu apa rece in strecuratoare; se pune in castron, se pune ceapa taiata fin si icrele si se amesteca bine.
Se asaza pe un platou si se orneaza cu gogosari murati in otet.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s