Sos picant cu verdeata


Sos picant cu verdeata

Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 galbenus de ou
2 linguri mustar
5 linguri otet
50 ml ulei
50 ml smantana
1 lingurita verdeata tocata (marar sau patrunjel)
cateva feliute de ardei iute
sare, piper

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron galbenusul, mustarul, sarea si piperul. Se amesteca cu un tel in forma de para incorporand treptat uleiul (putin mai repede decat la maioneza).
Adaugati apoi otet, smantana si verdeata tocata amestecand pana se omogenizeaza.
Se foloseste la rosii umplute, platouri cu aperitive, legume natur si salate.
Pofta buna.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s