Devirusare calculatoare – devirusare sisteme


 

Devirusare calculatoare – devirusare sisteme

 

 

 

 

 

Devirusare calculatoare

Virusi si aplicatii daunatoare

Dintre cele mai des intalnite probleme ce pot aparea la utilizarea uzuala a retelei Internet este cea reprezentata de virusi ce va pot infecta echipamentele si nu numai atat. In fiecare zi se creeaza tot mai multi virusi, unii cu potentialul de a infecta chiar calculatoarele Dvs. si pot determina pierderea informaţiilor.
Mai exista si alte categorii de “daunatori” ce pot afecta activitatea afacerii Dvs. prin simpla lor prezenta pe echipamentele folosite, dintre acestea precizam aplicatiile:

  1. Malware-ul (malicious software) ce modifica sistemul de operare al calculatorului fara acordul prealabil al utilizatorului, creand o instabilitate a sistemului de operare sau chiar “caderea” acestuia (system crash).
  2. Adware-ul este o aplicatie care porneste automat diverse reclame, lucru care automat scade fiabilitatea echipamentului pe care s-a instalat acest tip de aplicatie creand astfel downtime.
  3. Spyware-ul face parte din categoria aplicatiilor care se instaleza clandestin pe calculator si preia controlul calculatorului fara stirea sau aprobarea utilizatorului, datele devenind nesigure (fiind expuse riscului de modificari din afara retelei) si chiar accesibile altor persoane in afara celor autorizate.

 

 

 

Seviciul de devirusare

Pentru a evita evenimente ca aparitia ferestrelor cu erori, restartarea subita a calculatorului, blocarea pe o anumita perioada a sistemului echipa noastra vine in intampirea Dvs. cu propunerea unei securitati avansate si rezolvarea acestor probleme, oferindu-va servicii complete de devirusare, eliminare a aplicatiilor daunatoare ca malware, adware sau spyware si configurarea unui firewall eficient.
Pachetul pus la dispozitie de noi poate fi aplicat in functie de necesitati si cuprinde o scanare completa in prealabil pentru a evita posibilitatea ca un virus informatic să se instaleze in registrii sistemului de operare si asigurarea de medii propice pentru dezvoltarea in siguranta a afacerii Dvs..
Alegera unui antivirus competent si fiabil in acelasi timp revine astfel in atributiile noastre, grija noastra concentrandu-se in directia unei protectii sporite si asigurarii rularii sistemelor de operare la parametrii optimi.

Reclame

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s