Cateva pluginuri si widget-uri pentru a va mari traficul site-ului vostru


 

 

 

 

Cateva pluginuri si widget-uri pentru a va mari traficul site-ului vostru 

 

 

 

   In acest articol va voi prezenta cateva pluginuri social media pentru blogul sau site-ul vostru wordpress. Aceste pluginuri va vor ajuta la “imprastierea” siteului vostru pe mai multe retele sociale ( Facebook , Youtube , Twitter etc. ) .
Ce este un plugin ?
   Un plugin este un “programel” sau o aplicatie cum vreti sa ii spunem care indeplineste diferite functii specifice lui.
Multi Social Plugins :
   www.sexybookmarks – Un plugin destul de “sexy” si unul din cele mai populare avand peste 1 milion de descarcari va pune la dispozitie toate websiteurile sociale , avand posibilitatea de a selecta butoanele care le doriti pe site ex:

  light social – Un plugin mai vechi , dar foarte usor de folosit . Este unul din cele mai bune si utilizate pluginuri social media.

 www.digg digg– este un plugin care se integreaza foarte bine cu designul vostru , acesta avand diferite optiuni

  i love social bookmaking– Este un plugin ca si Light Social doar ca utilizeaza un dropdown pentru a salva spatiu.

  www.lifestream– Pastrati o istorie completă a tuturor activitatilor de pe Facebook, Digg si Twitter.

   www.social-media-slider-Roteste iconite social media pentru Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn si RSS in orice widget.

Google +1 Plugins:
   google+1 plugins-Patru stiluri de afisare (standard, mici, mijlocii, înalt). este foarte important +1 pentru a mari rata google a site-ului tau.

 Facebook Plugins:

 Exista multe plugin-uri WordPress pe Facebook, dar cel mai comun trebuie să fie Box Fan Facebook. Acesta afiseaza un anumit numar de persoane ( de obicei ultimile persoane care au dat like ) precum si un buton destul de mare.

  facebook-share-new button-Butonul Share Facebook adauga pur si simplu un buton care va perite sa imparatsiti paginile/articolole site-ului vostru , de asemenea prezinta si numarul de cate ori a fost distrubuita pagina.

wp-facebookconnect-Permite utilizatorilor sa se autentifice pe siteul vostru si sa publice comentariile cu ajutorul conectarii la Facebook.

   new.livestream.– Permite utilizatorilor activitatea dvs. in timp real. Functioneaza cel mai bine pentru un eveniment in timp real cum ar fi lansarea unui joc , un concert si multe alte evenimente.
RSS Management Plugins:

 RSS Footer-Adauga o linie de continut de la inceputul sau la sfarsitul artocolului din feed-uri, de exemplu, pentru a afisa un link inapoi.

 firestats-charts– Poti verifica statisticile Feed-ului ( cati oameni au intrat , durata de timp etc.)

   rss-link-tagger-for-google-analytics-Acest plugin adauga o eticheta feed-ului RSS care este citit de Google Analytics pentru a urmari numarul de persoane care a vizitate Feed-ul RSS.

  feed-wrangler-Creeaza un fisier personalizat in tema blog-ul dvs. pentru a structura feed-urile RSS.
Twitter Plugins:

   wp-to-twitter– Actualizeaza posturile de pe blogul tau pe Twitter. Acest serviciu este cu adevarat un economizor de timp.

  twitter-friendly-links-De ce sa folositi bitly sau TinyURL cand poti folosi propriul domeniu? Utilizaţi această pentru a scurta link-urile dvs. .

   Twitter Fanstwitter-fans-Acelasi design ca si Box Fan Facebook . Acesta arata toate detaliile cum ar fi numarul de membri , fotografiile si desigur un “mare buton” Fallow me on Twitter . Este foarte usor de utlizat si foarte util .

Reclame

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s