Prajituri (gogosi) din flori de salcam


Prajituri (gogosi) din flori de salcam

 
Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Flori de salcam 10-20 bucati
5 l lapte
2 oua
faina
ulei
zahar pudra.

Mod de preparare:

Se face din oua, lapte si faina o compozitie ca la clatite, insa mult mai consistenta (cam ca o smantana de consistenta obisnuita). Florile de salcam se tin de codita si se scufunda cu mare atentie in compozitie, eventual se toarna peste ele cu ajutorul unei linguri. Se pun pe rand in ulei incins, eventual cu ajutorul unei linguri mari si se rumenesc exact ca gagosile, la foc mai mic ca sa se patrunda. Se scot pe o farfurie si se pudreaza cu zahar.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s