Mancare de curcan


Mancare de curcan

 

Timp de preparare:
35 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
750 g piept de curcan
3 bucati ardei gras rosu
1 bucata dovlecel (zuchini sau romanesc)
1 rosie
sucul unei lamai
supa de legume
frunze de coriandru (de preferat proaspat)
ghimbir ras (dupa preferita)
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Pieptul de curcan dezosat si fara pielite, taiat cubulete, se pune intr-o cratita cu ulei si se prajeste putin pe toate partile. Se adauga sare, sucul de lamaie, ghimbirul ras si coriandrul si se lasa sa se patrunda. Se adauga ardeiul taiat fasii mari si se amesteca, apoi adaugi dovlecelul taiat rondele si lasi putin sa se rumeneasca impreuna. Pui 1/2 cana de supa de legume si lasi sa fiarba acoperit. Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugi rosia taiata felii si fierbi descoperit. Daca este nevoie mai adaugi putina supa calda in timpul fierberii si controlezi de sare.
Cand carnea este fiarta mancarea este gata.
Servesti cu garnitura de orez sai paste rissoti.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s