Varza dulce cu piept de porc


Varza dulce cu piept de porc

 

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 varza dulce de aproximativ 1 kg
600 g piept de porc crud feliat
3-4 rosii
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 morcov
1 mana de frunze de spanac, telina, patrunjel, marar
50 g ketchup
2-3 frunze de dafin
50 ml ulei
sare, piper, paprika, cimbru
1 cub/lingurita concentrat costita afumata

Mod de preparare:

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.
Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati si varza, iar dupa cateva minute adaugati rosiile taiate cubulete, ardeiul gras, spanacul si verdeata tocate marunt, ketchup. Adaugati un pahar de apa si lasati la fiert la foc mic pana se inmoaie bine varza, avand grija sa nu scada de tot zeama, aproximativ 30 minute
Condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru, concentratul, adaugati frunzele de dafin si mai dati cateva clocote.
Pana fierbe varza, condimentati feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru si faceti-le la gratar 15-20 de minute. (vezi video)
Asezati pe farfurii feliile de carne cu garnitura de varza dulce. Decorati cu feliute de ardei rosi si cate o frunza de marar sau patrunjel.
Pofta buna.

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s