Ciorbita usoara


Ciorbita usoara

 

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 pulpe,
un morcov,
o telina,
o ceapa,
un gogosar,
2 cepe verzi,
50 g taitei,
2 rosii,
patrunjel,
marar,
sare,
piper,
cimbru,
smantana.

Mod de preparare:

Dai un clocot pulpelor, versi apa, le speli si le dai la fiert in apa cu sare. Spumuiesti, adaugi ceapa, morcovul si telina. Cand pulpele sunt aproape fierte, le scoti din supa pe care o strecori. Adaugi gogosarul si ceapa verde tocate marunt, lasi sa fiarba, adaugi morcovul si telina fierte, date pe razatoare,adaugi si taiteii si spre sfarsit rosiile date pe razatoare, strecurate de seminte. Condimentezi, presari marar si patrunjel verde. Servesti cu smantana

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s