Pastrama de miel


Pastrama de miel

Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)

Ingrediente:
1 kg carne de miel
100 ml vin alb
3-4 foi de dafin
1 lingura piper boabe
200 g pasta de tomate
1 capatani de usturoi
sare
piper
busuioc
maghiran

Mod de preparare:

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de dafin,boabele de piper ,pasta de tomate,sare,busuioc,maghiran.
Punem carnea in baitul pregatit si se lasa la rece 3 zile.o scoatem apoi si se frige pe gratar.
Pofta buna!

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s