Gogosi de post


 

Gogosi de post

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 ceşti de apă
1 ceaşcă de ulei
1 ceaşcă de zahăr
1 plic drojdie uscată Dr. Oetker
1 linguriţă scorţişoară
1 linguriţă coajă rasă de lămâie
1 linguriţă rasă de sare
1/2 kg făină
zahăr pudră

Mod de preparare:
Într-un lighenuş pentru aluaturi, drojdia se amestecă cu făina ca în instrucţiunile de pe plic. Într-o oală se amestecă apa caldă, uleiul, zahărul, sarea şi mirodeniile.Acest amestec se toarnă treptat peste făină şi se frământă, având grijă ca aluatul obţinut să fie moale. Se lasă aluatul la loc cald să crească bine. Se întinde o foaie de 1 cm şi se taie cu un pahar gogoşele rotunde. Se mai lasă 15 minute să crească. Se coc în ulei. Se pudrează cu zahăr farin sau se umplu cu gem.
Poftă bună!
About these ads

astept comentariile voastre sau Lasă un răspuns

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s